Kursledare

Kicki Bildt är handledare och utbildad i konceptet Horse Assisted Education (HAE).
Efter att ha återupptagit häst- och ridintresset efter många års uppehåll konstaterade Kicki att kvalitéer som behövs i kontakten med hästar är kvalitéer som uppskattas hos goda ledare. Med en bakgrund inom medarbetar- och ledarutveckling på traditionellt sätt fick Kicki genom HAE ytterligare ett sätt att arbeta med att förbättra kommunikation, samarbete och ledarskap. Ett effektivt och roligt sätt som deltagarna kommer ihåg och har nytta av långt efter avslutad kurs.
Kicki arbetar även med stress och kan erbjuda stresshantering tillsammans med hästar.
Tel: 0730 38 16 92
E-post: kicki.bildt@eqi.se

Nina Brunstedt är handledare och utbildad i konceptet Horse Assisted Education (HAE). Nina äger och driver Säva Ridcenter AB som är en större ridskola och arbetar parallellt med detta även med HAE.
Nina har lång arbetslivserfarenhet och kanske framförallt från arbetet som förhandlare och krishanterare på Utrikesdepartementet och i rollen som lagledare för Paralympiska landslaget i dressyr. Hon är också utbildad ungdomscoach.
Det är en förmån att få delta i samarbetet mellan häst och människa och vara med och utveckla de personliga egenskapar hos kursdeltagarna som tålamod, närvaro och ledarskap.

Ulla Moberg är handledare och utbildad i konceptet Horse Assisted Education (HAE).
Människor, utveckling och hästliv har alltid varit stora passioner och med decennier inom bank/finans faller bitarna på plats med hästunderstödd ledarutveckling!
Ulla är ekonom, certifierad coach (ICF) och utbildad att utföra beteendeanalys (Extended Disc). Med många års erfarenhet av ansvar för kundrelationer, teamutveckling och ledarskap från bankvärlden, arbetar Ulla idag med ledarskaps- och teamcoaching men inte minst också med personlig utveckling för individer, såsom olika livsval, stress och självkänsla. Oavsett behov ger samarbetet och lärandet tillsammans med hästarna insikter som landar på riktigt, en extra nyckel till vidare utveckling.
Tel: 070-771 81 13
E-post: equicross@outlook.com

Madeleine Scherlin är handledare och utbildad i konceptet Horse Assisted Education (HAE). Madeleine bor på sin hästgård utanför Malmköping och driver företaget Swebird AB. Madeleine har lång erfarenhet som chef inom statlig förvaltning, är utbildad samtalsterapeut och har gedigen erfarenhet av att hålla kurser inom ledarskap. Swebird erbjuder personlig utveckling och ledarutveckling med gårdens tre egna hästar som är särskilt utbildade för ändamålet. Parallellt med egen verksamhet är Madeleine verksam inom HR och ledarutveckling vid Polismyndigheten.

Marie Boregrim är assisterande handledare med praktisk erfarenhet av många HAE kurser.
Marie är professionell coach och mindfulness instruktör med lång erfarenhet av ledarskapsfrågor. Marie arbetar bland annat med coaching och medvetet ledarskap.
Vid den första HAE-kursen som hon deltog i såg hon effekten av hästarnas påverkan på vår medvetenhet, vårt fokus och inte minst ledarskapet. HAE tydliggör och förstärker. Hästarna har den förmågan helt enkelt.

Heena Bildt är hästskötare på våra HAE kurser.
Heena har umgåtts med hästar sedan hon var riktigt liten. Hon har stor vana med olika typer av hästar och är tydlig och bestämd, hästarna lyssnar och accepterar hennes ledarskap. Heena tävlar i hoppning med sin häst Gun Man. Heena hjälper till med hästarna under våra kurser och tränar dem däremellan.