Kursledare

Kicki Bildt är handledare och utbildad i konceptet Horse Assisted Education (HAE) 2009, samt i konceptet Lära med hästar 2022.
Efter att ha återupptagit hästintresset efter många års uppehåll konstaterade Kicki att kvalitéer som behövs i kontakten med hästar är kvalitéer som uppskattas hos goda ledare.
Med en bakgrund som Hälsopedagog, HR-konsult och inom medarbetar- och ledarutveckling på traditionellt sätt fick Kicki genom HAE ytterligare en väg att arbeta med att förbättra kommunikation, samarbete och ledarskap. Ett effektivt och roligt sätt som deltagarna kommer ihåg och har nytta av långt efter avslutad kurs. Ledare och team kan stärkas märkbart med hjälp av hästar och bättre hjälp kan man inte få.
För att ytterliggare utvecklas genomförde Kicki Lära med Hästar Akademins utbildning och erbjuder Lära med hästars 5-veckors program.
Kicki arbetar även med stress och kan erbjuda stresshantering tillsammans med hästar.
Tel: 0730 38 16 92
E-post: kicki.bildt@eqi.se

Ulla Moberg är internationellt certifierad coach (ICF) med erfarenhet av att bygga och utveckla relationer med företag, organisationer och individer varav över 20 år i bankvärlden, bland annat som kundansvarig, chef och ledare.
Passionen för hästar har alltid funnits och med ett genuint intresse för människors utveckling faller bitarna på plats med hästunderstödd coaching, grupp- och ledarutveckling. Ulla driver konsultföretaget EquiCross Consulting och arbetar även med personlig utveckling, tex livsval, stresshantering och självkänsla.

Nina Brunstedt är handledare och utbildad i konceptet Horse Assisted Education (HAE). Nina äger och driver Säva Ridcenter AB som är en större ridskola och arbetar parallellt med detta även med HAE.
Nina har lång arbetslivserfarenhet och kanske framförallt från arbetet som förhandlare och krishanterare på Utrikesdepartementet och i rollen som lagledare för Paralympiska landslaget i dressyr. Hon är också utbildad ungdomscoach.
Det är en förmån att få delta i samarbetet mellan häst och människa och vara med och utveckla de personliga egenskapar hos kursdeltagarna som tålamod, närvaro och ledarskap.

Madeleine Scherlin är handledare och utbildad i konceptet Horse Assisted Education (HAE). Madeleine bor på sin hästgård utanför Malmköping och driver företaget Swebird AB. Madeleine har lång erfarenhet som chef inom statlig förvaltning, är utbildad samtalsterapeut och har gedigen erfarenhet av att hålla kurser inom ledarskap. Swebird erbjuder personlig utveckling och ledarutveckling med gårdens tre egna hästar som är särskilt utbildade för ändamålet. Parallellt med egen verksamhet är Madeleine verksam inom HR och ledarutveckling vid Polismyndigheten.